Brommobiel band 155/70 R13
Brommobiel band 155/70 R13

De maat van de band kunt u vinden aan de zijkant van de band.

Artikelnummer

WEB200166 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 59,95
Prijs per stuk inclusief BTW

 

Aantal: 
Bestellen

Brommobiel band 155/70 R13

Direct uit voorraad leverbaar bij Brommobielweb 


LET OP: de maten kun je vinden op de zijkant van de band.
 
In de autobanden worden tegenwoordig vrijwel geen binnenbanden meer gebruikt, omdat de constructie van de buitenband dat niet toelaat. De wangen zijn te slap en de binnenkant van de band is te ruw. Daardoor gaat de binnenband schuren, wordt te warm en gaat lekken. Tevens zijn de velgen er niet geschikt voor.
 

De buitenbanden zijn onder te verdelen in verschillende soorten. Het verschil tussen de banden is de manier van opbouw van het karkas waarop het rubber wordt aangebracht. Het karkas bestaat uit tot koorden gevlochten staaldraden of kunststofvezels zoals rayon, polyester, polyamide (nylon) of aramide. Hierop wordt het rubber gehecht. De eisen die aan de band worden gesteld bepalen de keuze van het koordmateriaal.
 
De samenstelling van het rubber en de toevoegingen worden door de verschillende fabrikanten geheimgehouden. In het algemeen zal de band voor ongeveer 50% uit rubber bestaan (natuurrubber en synthetisch rubber), terwijl ook carbon black een belangrijk bestanddeel is, niet alleen als vulmiddel maar ook ter verbetering van de eigenschappen.
 
Er zijn buitenbanden die zijn voorzien van een speciale constructie zodat er bij lekkage nog enige tijd op kan worden gereden (zogenaamde runflat tires). Sommige binnenbanden die voorzien zijn van compartimenten, waardoor bij een lek niet de gehele band leegloopt.
 
Dit product is leverbaar voor slechts € 59,95. 

 
Levering Brommobiel band 155/70 R13


Wij leveren dit bestelde product binnen 1 werkdag. Mocht uw bestelling onverwachts vertraging oplopen, zullen wij persoonlijk contact met u opnemen. Als uw bestelwaarde boven de € 100,- is betaald u geen verzendkosten. 
 
Vragen voor Brommobielweb

Als u vragen heeft over dit product kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons mailen op info@brommobielweb.nl. Wij zijn tijdens openingstijden ook telefonisch bereikbaar op 0316-82 03 68. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.